Citiți joi în ZdG

În ediția de mâine a ZdG, citiți despre cumpărăturile de anul trecut ale șefilor de la Procuratura Generală, Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, Procuratura Anticorupție și Procuratura mun. Chișinău. Tot mâine, găsiți un text cu detalii despre recenta ședință din dosarul Filat.

În același număr, citiți un interviu cu avocatul poporului, Mihail Cotorobai, despre respectarea drepturilor omului în R. Moldova, condițiile de detenție ale lui Platon și serviciile medicale acordate lui Filat, precum și despre expluzarea celor șapte profesori turci din R. Moldova. De asemenea, în acest număr ZdG, citiți un reportaj despre cum e să ai grijă de persoane cu boli psihiatrice, atunci când, de fapt, faci parte din ele.

Politic: Întreaga fracțiune a PSRM, în frunte cu Zinaida Greceanîi, a plecat la Moscova

Actual: Șapte ani de la crima din Codrii Orheiului. Decizia Curții de Apel Chișinău

Dosar: Salariile și achizițiile procurorilor șefi în 2018

Dosarul Filat: „În situația mea, sunt foarte mulți oameni. Nu obiecte, nu corpuri neînsuflețite, dar oameni”

Exclusiv: Interviu cu avocatul poporului, Mihail Cotorobai: Drepturile omului în R. Moldova – de partea cui stă guvernarea?  

Reporter special: „Toți suntem oameni cu sânge roșu, nu știi ce se poate întâmpla mâine cu tine”

Util: Cum restabilim permisul de conducere, dacă l-am pierdut, ni s-a furat sau a fost deteriorat

Diaspora: Doar în R. Moldova, prietenul omului este tratat cu otravă

Scrisoare pentru R. Moldova

Sport: Accidentul despre care FMF tace

Edit:

Alina Radu: (IN)fracțiunea socialistă la Moscova

Aneta Grosu: Urnele Mitropoliei la liceele „Orizont”

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul zdg.abonare.md.Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *