Citiți azi în ZdG

În ediția din 21 februarie a Ziarului de Gardă citiți o retrospectivă a dosarului deschis în 2016 pe numele a doi consuli, acuzați de corupție, dar și cazul unui procuror judecat pentru mită, care a fost achitat, în timp ce denunțătorul său a fost condamnat la închisoare. Tot în ediția de azi găsiți un nou supliment electoral, de această dată despre profilul Partidului Politic „Șor”.

În numărul din 21 februarie găsiți și un articol despre „Țara care și-a făcut migranții să vină acasă pentru a vota” în care veți putea afla ce speranțe au moldovenii din Franța, Marea Britanie, Israel, Irlanda sau Polonia, care au revenit acasă pentru a-și exercita dreptul la vot pe 24 februarie.

Actual: Relația „caldă” dintre Gaburici și Termoelectrica

Dosar: Dosarul de corupție al consulilor

Dosar: Un procuror judecat pentru mită a fost achitat. Denunțătorul a ajuns după gratii

Exclusiv:  Statul care și-a făcut migranții să vină acasă pentru a vota

Reporter special: Statul în care nu mai există speranță va alege cu rațiune

Supliment electoral: Profilul Partidului Politic „Şor”

Stop Fals: Colaborarea cu NATO ne pune bugetul pe brânci

Diaspora: Consilier în primărie la doar nouă ani

Sănătate: Cine donează sânge în R. Moldova

Opinie:  TREI întrebări adresate de ZdG concurenților electorali

Viața redacției: Cum văd alegătorii portretele politicienilor afișate la întâlnirile electorale

Editoriale:

Aneta Grosu: „Mesaj din partea celor 400 de mii de călători”

Alina Radu: Deputatul ideal, să-l alegem”

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul zdg.abonare.md.

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *