Citiți ACUM în ZdG

În numărul de joi, 17 ianuarie, Ziarul de Gardă vine cu noi detalii despre dosare de rezonanță, averi ale candidaților la funcția de deputat, dar și despre cheltuielile de milioane din bugetul public, ținute în secret de autorități. De asemenea, în ZdG de joi găsiți un interviu cu actrița de film și teatru Eugenia Botnaru, dar și un reportaj despre viața oamenilor fără adăpost.

Actual: Secretele de milioane ale Târgului de Crăciun

Trăind de Gardă: Patru istorii scurte despre oameni singuri în fața iernii

Exclusiv: Interviu cu Eugenia Botnaru, actriță: „Atunci când merg la piață vreau să nu fiu ca la un spectacol unde văd, dar nu pot atinge”

Reporter Special: Preoteasa și „bătaia din rai”

Zona Publică: Cutiile statului pentru nou-născuți, livrate de compania unor donatori ai PDM

La Marginea Europei: Ilan (off)Șor, miliardar în autodenunțuri, cu datorii de milioane în declarațiile de avere

Realitatea: Dosarele judecătorilor învinuiți de implicare în spălarea a 20 de miliarde de dolari – de la Judecătoria Chișinău, la Curtea Constituțională

Politic: Cazul Filat: Veste bună de la CtEDO, un nou dosar de la Procuratură

Justiție Selectivă (supliment): Justiție selectivă în R. Moldova: mit sau realitate

Justiție Selectivă (supliment): Dosarele polițiștilor – condamnați public, amendați sau disculpați de instanțe

Sport: Dmitri Voloșin, „șobolanul de birou” care s-a transformat într-un „Om de Oțel”


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *