Citiți joi în ZdG

În ediția tipărită a Ziarului de Gardă de joi, 13 decembrie, citiți despre procurorul care a cerut de la Ziarul de Gardă jumătate de milion de lei în cadrul unui proces judiciar și a fost trimis în judecată pentru abuz de putere și fals în acte publice.

Tot în ediția tipărită de mâine, vedeți cui aparține compania și cine este antreprenorul general pe șantierele magazinelor „Kaufland”, care urmează să fie deschise la Chișinău începând cu 2019. Joi aflați despre casa în construcție a deputatului Constantin Țuțu într-un cartier în care este interzis accesul muritorilor de rând.

Actual: Acces interzis în cartierul lui Țuțu

Politic: Semnăturile a peste 50 de mii de cetățeni care cer investigarea furtului miliardului –  transmise instituțiilor UE

Dosar: Procurorul care a cerut jumătate de milion de lei de la ZdG, a primit statut de inculpat în două dosare penale

Reporter special: Magazinele „Kaufland” din Chișinău, construite de compania unui funcționar milionar

Exclusiv: Interviu cu Ion Mărgineanu „Dacă aș putea, l-aș întreba pe fiecare ministru la ședința Guvernului ce a citit săptămâna asta”

Realitatea: Cine plătește „salvarea” pacienților în R. Moldova

Diaspora: De ce Moldova încă nu e Irlanda

Diaspora: Salonul de frumusețe de lângă Tour Eiffel

Diaspora: 700 de km (de speranță) pentru un vot

Editoriale:

Petru Grozavu: Alegeri cu „nebuni

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul http://www.zdg.md/pay


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *