Citiți joi, în ZdG

Joi, 15 noiembrie 2018, citiți în Ziarul de Gardă despre contextul în care a fost aprobat proiectul legii bugetului pentru anul viitor, precum și o analiză referitoare la miliardul furat. Tot mâine, citiți un interviu exclusiv cu deputata PCRM, Inna Șupac despre viitoarele alegeri, despre corupția la nivel înalt, precum și despre cumpărarea deputaților.

De asemenea, citiți în ZdG despre sentințele din dosarele de corupție în R. Moldova – ce înseamnă să fii inculpat într-un asemenea dosar și care sunt șansele pentru o achitare, precum și povestea unei mame căreia, după ani de așteptare, justiția așa și nu i-a făcut dreptate. 

Actual: Proiectul legii bugetului de stat pentru 2019, aprobat de Guvern fără consultări publice

Dosar: Sentințe: Inculpat pentru corupție într-un dosar de rezonanță, deci condamnat

Justiție: Un dosar de omor, 6 ani de așteptare și o plângere

Exclusiv: Interviu cu Inna Șupac, deputată PCRM:

„Realitatea de la televizor e una, dar cea din frigiderele oamenilor e alta”Reporter Special Un orb în ochii R. Moldova

Reporter Special: Un orb în ochii R. Moldova

La Marginea Europei: Pe urmele fraudei bancare. Cum este recuperat miliardul în strategii și analize

Zona publică: Câte kilograme de cârnaț costă un alegător în R. Moldova?

Diaspora: Ce ar fi dacă femeile ar avea aceleași aspirații ca și bărbații?
Elivra Dibirov „Dacă este ceva ce nu pot face, la sigur am să învăț”

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul zdg.abonare.md.

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *