Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Cine este bărbatul care și-a…

Cine este bărbatul care și-a ucis iubita, apoi a sărit în gol de la etajul 7

Un bărbat și-a ucis iubita, după care a sărit în gol de la etajul 7 al blocului în care locuia din sectorul Telecentru, Chișinău. Aceștia aveau împreună un copil. Cei doi s-ar fi certat, după care bărbatul i-ar fi aplicat o lovitură de cuțit mamei copilului său.

Femeia găsită în apartament avea 30 de ani. Este vorba despre Anastasia Cecati, model, cântăreață, interpreta unui rol în serialul „Las Fierbinţi”, produs în România. Ea participase la mai multe concursuri de frumusețe și intenționa să lanseze un album de muzică. Tatăl copilului ei era medic stomatolog. O perioadă, el muncea într-o clinică stomatologică în sectorul Râșcani din Chișinău, pe care o fondase împreună cu prima sa soție. Apoi, a lăsat clinica primei sale soții și lucra în cadrul altei entități.

Am reușit să discutăm cu una dintre cunoștințele stomatologului. Ea spune că Alexei M., bărbatul care a sărit în gol, se căsătorise a doua oară cu femeia ucisă.

„El era un foarte bun medic, toată familia mea mergea la el, inclusiv cei mici. Cu copiii avea un contact deosebit. Băiatul meu, de 4 ani, intra singur în cabinetul lui, fără frică de stomatolog. Ca în orice familie, mai existau certuri, însă ei permanent erau împreună, chiar și la serviciu și nu se observa să fie supărați. El era un bărbat calculat, frumos. Se specula că ea era cam geloasă, posibil și din această cauză se iscau certurile. Printre pacientele sale erau prezentatoare TV, modele, persoane mondene, pentru că el lucra foarte bine”, spune sursa despre activitatea bărbatului și relația sa cu prima soție.

Femeia adaugă că niciodată nu s-ar fi gândit că el ar fi fost capabil de asemenea fapte. „Nu consuma alcool, nu fuma, practica sportul, era realizat în viață, avea totul. Era o persoană deschisă, cu simțul umorului. Niciodată nu m-aș fi gândit că el ar fi în stare să facă asta”, spune ea.

Colegii de la clinică au refuzat să comenteze tragedia.

Potrivit serviciului de presă al Inspectoratului General al Poliției, câțiva trecători au anunțat poliția că, la Telecentru, o persoană a căzut în gol, de la etajul 7. În urma traumelor primite, bărbatul a decedat. „La fața locului, s-au deplasat grupul operativ al Inspectoratului de Poliție Centru și un echipaj 903. S-a stabilit că bărbatul este născut în 1984. Urcând în apartament, polițiștii nu au putut deschide ușa, nimeni nu a venit să o deschidă”, spune purtătorul de cuvânt al Poliției capitalei, Natalia Stati.

Astfel, a fost nevoie de intervenția pompierilor. Când au intrat în apartament, oamenii legii au
descoperit cadavrul soției, precum și un copil născut pe data de 30 ianuarie. Ulterior, copilul a ajuns în custodia medicilor.

Bărbatul locuia separat de noua sa soție. În acea zi, el mersese să-și viziteze fiica.