Principală  —  IMPORTANTE   —   Cinci angajați ai MAI, infectați…

Cinci angajați ai MAI, infectați cu coronavirus. Voicu: „Nu cred că trebuie să ascundem că avem 178 de angajați în autoizolare”

După ce autoritățile au anunțat despre infectarea cu COVID-19 a mai multor medici care au interacționat cu pacienți diagnosticați cu coronavirus, ministerul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, declară că au fost testați pozitiv și mai mulți angajați ai MAI.

Potrivit lui Voicu, până în prezent în cadrul instituțiilor din subordinea MAI au fost confirmate cinci cazuri de infectare cu COVID-19. Este vorba despre trei angajați ai Poliției de Frontieră și doi angajați ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

„Din momentul în care am preluat funcția de ministru, am spus că o să fiu transparent și nu cred că ar trebui să ascundem că avem 178 de angajați ai MAI care sunt acum în autoizolare”, a declarat Pavel Voicu în cadrul emisiunii „Moldova în direct” de la postul public de televiziune.

Ministrul a mai adăugat că altor doi angajați ai MAI li s-au preluat probele pentru a fi testați.

Până în prezent, în R. Moldova au fost confirmate 177 de cazuri de infectare cu COVID-19, iar alte 134 persoane sunt suspectate de infecție.