Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Campionatul R. Moldova de lupte:…

Campionatul R. Moldova de lupte: Antrenorul lotului național, ajutat de un discipol, a bătut „cu bestialitate” un antrenor venit de la Ungheni

În timpul Campionatului R. Moldova la lupte libere, antrenorul lotului Național de lupte libere, Roman Dermenji, împreună cu unul dintre discipoli, l-a bătut în incinta Universității de Stat de Educație Fizică și Sport pe antrenorul Ghenadie Flocea. 

Informația a fost confirmată pentru Ziarul de Gardă de către Diana Fetco, șefa Secției Comunicare și Protocol din cadrul Inspectoratului General al Poliției (IGP) joi, 9 februarie.

Antrenor Roman Dermenji

Potrivit lui Ghenadie Flocea, înainte de începerea Campionatului R. Moldova la lupte libere, antrenorul lotului Național de lupte libere, Roman Dermenji,  l-ar fi invitat afara din sală pentru o discuție. Imediat după ce au ieșit în coridor, Ghenadie Flocea ar fi căzut după o lovitură puternică primită lateral, iar Dermenji și unul dintre sportivii săi continuau să-l lovească cu picioarele.

La fața locului a fost chemată poliția și ambulanța, susține acesta.

Ghenadie Flocea ne-a declarat că este antrenorul și directorul școlii sportive din Ungheni și că a venit la Campionat cu cinci sportivi premiați, inclusiv la Campionatele Europene.

Neînțelegerile dintre cei doi s-ar fi iscat acum o lună de zile și s-ar fi consumat până la acest incident prin intermediul mesajelor scrise. Motivul, Roman Dermenji ar fi trimis în cantonament un discipol de-al său în locul unui sportiv premiat la europene din Ungheni.

Contactat de Ziarul de Gardă, antrenorul Roman Dermenji ne-a declarat că a avut „o altercație” cu Ghenadie Flocea despre care nu dorește să vorbească.

Cazul este investigat de poliție.