Principală  —  Ştiri  —  Social   —   ASP va relua din 10…

ASP va relua din 10 mai procesul de primire a cererilor de perfectare a actelor în regim de urgență

Agenția Servicii Publice (ASP) anunță vineri, 6 mai, că din 10 mai toate subdiviziunile teritoriale ale ASP vor recepționa cereri de perfectare a actelor în regim de urgență.

Conform ASP, începând cu 10 mai, cererile de perfectare a buletinelor de identitate, a pașapoartelor, a permiselor de conducere și a certificatelor de înmatriculare pentru vehicule, în regim de urgență (în ziua adresării; o zi lucrătoare ), vor fi recepționate de către toate subdiviziunile teritoriale ale instituției.

Cetățenii care doresc să-și perfecteze actele ( în ziua adresării; în termenii de o zi, 5, 10, și 20 zile lucrătoare) se pot programa online pe site-ul www.asp.gov.md, ori se pot adresa direct la centrele multifuncționale/secţiile înmatriculare a transportului şi calificare a conducătorilor auto pentru depunerea cererilor, conform rândului viu.

La 4 mai, Agenția Servicii Publice (ASP) a anunțat că, din motive tehnice, în perioada de 4-11 mai este sistată primirea cererilor de perfectare a actelor în regim de urgență.