Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Ambasada României își sistează activitatea…

Ambasada României își sistează activitatea consulară în Republica Moldova

Ambasada României la Chișinău
europaliberă.org

Ambasada României în Republica Moldova informează că, începând cu ziua de astăzi, 16 martie, programările pentru prestarea de servicii consulare sunt anulate. Măsura vine în contextul evoluției pandemiei de COVID-19.

Reprogramările pentru serviciile consulare la misiunile diplomatice ale României din Republica Moldova vor fi reluate atunci când situația epidemiologică va permite acest lucru.

„Reprogramările se vor face în ordine cronologică din momentul suspendării acestora. Despre data reprogramării veți fi anunțați pe adresa de e-mail indicată de dumneavoastră la solicitarea serviciului consular”, anunță Ambasada României la Chișinău, într-un comunicat de presă.

Măsurile se referă la serviciile consulare acordate la Ambasada României la Chișinău, Consulatul general al României la Bălți, Consulatul general al României la Cahul și Biroul consular de la Ungheni.

Reluarea programului de lucru cu publicul va fi anunțată atât pe paginile oficiale ale misiunii diplomatice și oficiilor consulare, cât și prin notificare în conturile de pe www.econsulat.ro.