Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Alte șase persoane au pierdut…

Alte șase persoane au pierdut lupta pentru viață din cauza noului tip de coronavirus. Numărul deceselor a ajuns la 719

Încă șase decese au fost confirmate de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecţiei Sociale(MSMPS), astăzi, 23 iulie, ducând bilanțul morților la nivel național la 719.

Potrivit MSMPS, este vorba de:

Deces 714: Bărbat de 66 ani, din Transnistria. Internat la data de 3 iulie, la Spitalul din Transnistria. Comorbidități: insuficiență cardiacă, diabet zaharat, obezitate.

Deces 715: Bărbat de 69ani, din raionul Anenii-Noi. Internat la data de 16 iulie, la Spitalul Raional Anenii-Noi. Comorbidități: cardiopaie hipertensivă, ischemică, diabet zaharat, hipertensiune arterială gr. III.

Deces 716: Femeie de 68 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 19 iulie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: diabet zaharat, cardiopatie hipertensivă și dismetabolică, obezitate.

Deces 717: Bărbat de 58 ani, din raionul Taraclia. Transferat, la data de 26 iunie, de la Spitalul Raional Taraclia, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: insuficiență renală, pncreatită cronică.

Deces 718: Femeie de 71 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 21 iulie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: cardiopatie hipertensivă, hipertensiune arterială gr. II.

Deces 719: Bărbat de 51 ani, din raionul Călărași. Internat la data de 9 iulie, la Spitalul Clinic Municipal „Arh. Mihail”. Comorbidități: hipertensiune arterială, pancreatită cronică, cord cronic hipertensiv subcompensat.

Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 22105 cazuri.