A 15-a intervenție aero-medicală SMURD în R. Moldova din acest an

În după amiaza zilei de 15 august, curent, un echipaj aero-medical SMURD din Galați a fost solicitat pentru a efectua o misiune de transportare a unui băiat în vârstă de 15 ani din raionul Florești la Chișinău.

Potrivit IGSU al MAI minorul a suportat diverse traumatisme în urma unui accident rutier în timp ce se deplasa cu motocecleta. Pe parcursul zborului, pacientul a fost monitorizat de medicii și paramedicii SMURD Galați, fiind în stare de gravitate medie stabilă. După aterizarea elecopterului pe stadionul Dinamo din capitală, băiatul a fost transportat la „Institutul Mamei și Copilului” din mun. Chișinău pentru următoarele intervenții medicale.

De la începutul anului 2018, aceasta este a cincisprezecea intervenție aero-medicală SMURD în Republica Moldova.

Citiți și:

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *