38 decese și 1 346 de cazuri noi de COVID-19, confirmate în ultimele 24 de ore – Ziarul de Gardă
 • 38 decese și 1 346 de cazuri noi de COVID-19, confirmate în ultimele 24 de ore

  38 decese și 1 346 de cazuri noi de COVID-19, confirmate în ultimele 24 de ore
  Sursa: s.iw.ro
  de
  01 noiembrie 2021 | 18:46

  38 decese și alte 1 346 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate luni, 1 noiembrie, în R. Moldova. Din numărul total de cazuri, 5 cazuri asociate cu contact în afara țării: 2-Bulgaria, 1-Columbia, 1-Bulgaria, 1-Rusia, 1-Serbia, anunță Ministerul Sănătății (MS).

  Numărul total de teste efectuate – 6 515, dintre care 5.019 teste rapide.

  Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 339 114. Din numărul total de cazuri, 35 sunt în rândul lucrătorilor medicali: (5-medici, 21-asistenți medicali, 9-personal auxiliar).

  În total, în cadrul instituțiilor medico-sanitare spitalicești, sunt internate 2 077 de persoane confirmate cu infecția COVID-19, dintre care 175 în stare extrem de gravă și 19 pacienți sunt supuși ventilării mecanice.

  Alte 1 315 de persoane au fost vindecate. În total, 317 244 de persoane au fost tratate de COVID-19.

  Publicitate

  În tratament la domiciliu cu forme ușoare și moderate de COVID-19 se află 9 816 de persoane, iar 14 536 sunt sub supraveghere la domiciliu.

  Ministerul Sănătății anunță despre înregistrarea altor decese provocate de COVID-19.

  Deces 7.791: Bărbat de 62 de ani din UTA Găgăuzia, internat în IMSP SR. Comrat. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate.

  Deces 7.792: Bărbat de 41 de ani din mun. Bălți, internat în IMSP SC. Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate, encefalopatie.

  Deces 7.793: Femeie de 70 de ani din mun. Bălți, internată în IMSP SC. Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială, encefalopatie, dislipidemie, obezitate.

  Deces 7.794: Femeie de 68 de ani din mun. Bălți, internată în IMSP SC. Bălți.  Comorbidități: hipertensiune arterială, encefalopatie, obezitate.

  Deces 7.795: Femeie de 86 de ani din mun. Chișinău, internată în IMSP SCM “Gh. Paladi”.  Comorbidități: diabet zaharat, encefalopatie.

  Publicitate

  Deces 7.796: Bărbat de 71 de ani din mun. Chișinău, internat în IMSP SCM ”Gh. Paladi”. Comorbidități: diabet zaharat.

  Deces 7.797: Femeie de 74 de ani din r. Rezina, internată în IMSP SCM. „Gh. Paladi”. Comorbidități: diabet zaharat, encefalopatie.

  Deces 7.798: Bărbat de 84 de ani din mun. Chișinău, internat în IMSP SCM “Gh. Paladi”. Comorbidități: diabet zaharat, encefalopatie.

  Deces 7.799: Femeie de 72 de ani din mun. Bălți, internată în IMSP SC. Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială.

  Deces 7.800: Bărbat de 62 de ani din mun. Chișinău, internat în IMSP SCM „Gh. Paladi”. Comorbidități: diabet zaharat, ateroscleroză.

  Deces 7.801: Femeie de 59 de ani din or. Călărași, internată în IMSP SR. Călărași.

  Deces 7.802: Femeie din or. Dondușeni, internată în IMSP SR. Soroca. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate.

  Deces: 7.803: Bărbat de 68 de ani din r. Soroca, internat în IMSP SR. Soroca. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, hipotiroidie.

  Deces: 7.804: Femeie de 64 de ani din mun. Bălți, internată în IMSP SC. Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială.

  Deces: 7.805: Bărbat de 69 de ani din or. Cahul, internat în IMSP SR. Cahul. Comorbidități: cardiomiopatie, hipertensiune arterială, pielonefrită, angină.

  Deces: 7.806: Bărbat de 80 de ani din or. Edineț, internat în IMSP SR. Edineț. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

  Deces: 7.807: Bărbat de 83 de ani din r. Edineț, internat în IMSP SR. Edineț. Comorbidități: fibrilație atrială.

  Deces: 7.808: Femeie de 81 de ani din or. Edineț, internată în IMSP SR. Edineț. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, obezitate.

  Publicitate

  Deces: 7.809: Femeie de 87 de ani din r. Ocnița, internată în IMSP SR. Edineț. Comorbidități: insuficiență poliorganică.

  Deces: 7.810: Bărbat de 83 de ani din r. Florești, internat în IMSP SR. Florești. Comorbidități: angină pectorală.

  Deces: 7.811: Femeie de 70 de ani din or. Șoldănești, internată în IMSP SR. Florești. Comorbidități: boală cronică reumatică, obezitate.

  Deces: 7.812: Femeie de 81 de ani din r. Florești, internată în IMSP SR. Florești. Comorbidități: hepatită reactivă nespecifică.

  Deces: 7.813: Bărbat de 77 de ani din or. Florești, internat în IMSP SR. Florești. Comorbidități: cardiopatie, angină pectorală.

  Deces: 7.814: Femeie de 78 de ani din mun. Ungheni, internată în IMSP SR. Ungheni.

  Deces: 7.815: Femeie de 70 de ani din or. Cimișlia, internată în IMSP IMU. Comorbidități: cardiomiopatie, hipertensiune arterială, sindrom hepato-renal.

  Deces: 7.816: Bărbat de 63 de ani din mun. Chișinău, internat în IMSP IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială.

  Deces: 7.817: Femeie de 70 de ani din  or. Ialoveni, internată în IMSP INN „Diomid Gherman”.  Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie, diabet zaharat, anemie.

  Deces: 7.818: Bărbat de 74 de ani din  or. Șoldănești, internat în IMSP SR Șoldănești. Comorbidități: cardiomiopatie, hipertensiune arterială.

  Deces: 7.819: Bărbat de 58 de ani din  mun. Chișinău, internat în IMSP SCM „Sfânta Treime”. Comorbidități: obezitate, diabet zaharat.

  Deces: 7.820: Femeie de 67 de ani din  mun. Chișinău, internată în IMSP SCM „Sfânta Treime”. Comorbidități: encefalopatie.

  Deces: 7.821: Femeie de 80 de ani din r. Ialoveni, internată în IMSP SCM „Sfânta Treime”. Comorbidități: hipertensiune arterială, encefalopatie, edem cerebral.

  Deces: 7.822: Femeie de 89 de ani din  regiunea transnistreană. Comorbidități: cardiopatie.

  Deces: 7.823: Bărbat de 58 de ani din  regiunea transnistreană. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

  Deces: 7.824: Femeie de 72 de ani din  regiunea transnistreană. Hîncești. Comorbidități: obezitate.

  Deces: 7.825: Bărbat de 74 de ani din  regiunea transnistreană. Comorbidități: cardiopatie.

  Deces: 7.826: Femeie de 81 de ani din  regiunea transnistreană.

  Deces: 7.827: Bărbat de 63 de ani din  regiunea transnistreană. Comorbidități: cardiopatie.

  Deces: 7.828: Femeie de 86 de ani din  regiunea transnistreană. Comorbidități: cardiopatie.

  Publicitate
  Publicitate
  Ne puteți urmări și pe Telegram, unde publicăm investigații și cele mai importante știri ale zilei, dar și pe YouTube, Facebook, Instagram și TikTok.

  Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 1000 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web, ÎN LEAD, trebuie indicat și linkul direct către articolul preluat, iar în text, minim încă un hyperlink la sursa primară. Instituțiile de presă care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica sursa și autorul informației. Materialele de pe www.zdg.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. Preluarea integrală a materialelor ZdG se poate realiza doar în condițiile unui acord prealabil cu redacția. • TRIMITE ȘTIREA TA
  Cunoști o informație de interes public? Trimite-o la ZdG
  FORMULAR

  Abonează-te pentru a fi la curent cu toate noutățile!

  Ziarul de Gardă. Singurul ziar de investigații din Republica Moldova. Abonează-te și tu! Abonează-te

  Citiți joi în ZdG: detalii despre cele 7 milioane de lei pe an – chiria sediului ANRE, ce ajung la un om de afaceri cercetat penal, interviu cu ministrul Apărării și detalii despre activitatea instituției Avocatului Poporului

  În ediția ZdG din 10 februarie, găsiți o anchetă despre sediul pe care îl închiriază Agenția Națională pentru Reglementare Energetică, o clădire luxoasă, cu cinci etaje, aproape de centrul Chișinăului. Astfel,…
  Citiți joi în ZdG: detalii despre cele 7 milioane de lei pe an – chiria sediului ANRE, ce ajung la un om de afaceri cercetat penal, interviu cu ministrul Apărării și detalii despre activitatea instituției Avocatului Poporului

  Teste pentru eliminarea „veteranilor falși”

  După ce Guvernul a decis prelungirea, până la 31 decembrie 2022, a termenului de schimbare a legitimațiilor de veteran de război de model vechi cu cele de model nou, în R. Moldova continuă procedurile de evalua…
  Teste pentru eliminarea „veteranilor falși”

  Ziua Internațională a Studenților: Student din R. Moldova peste hotare vs student străin în R. Moldova

  Tot mai mulți tineri din R. Moldova aleg să studieze la instituții de învățământ superior de peste hotare. Motivele deciziei de a pleca sunt diverse: de la calitatea precară a studiilor la nerecunoașterea diplo…
  Ziua Internațională a Studenților: Student din R. Moldova peste hotare vs student străin în R. Moldova

  VIDEO/ „Împlinesc 17 ani de când citesc Ziarul de Gardă”. De vorbă cu Ion Boțan, fost profesor de limbă și literatură română în comuna Mingir

  Ion Boțan, cititor fidel al Ziarului de Gardă a fost profesor de limbă și literatură română timp de patru decenii în școala din comuna Mingir. S-a născut în comuna Chiperceni, raionul Orhei, iar la Hâncești a v…
  VIDEO/ „Împlinesc 17 ani de când citesc Ziarul de Gardă”. De vorbă cu Ion Boțan, fost profesor de limbă și literatură română în comuna Mingir

  VIDEO/ „În 25 de ani, am asistat doar la distrugerea justiției”. De vorbă cu magistratul Ion Cotea despre un sfert de secol din viața sa

  După un sfert de secol, pe care l-a dedicat sistemului judecătoresc din R. Moldova, magistratul Ion Cotea constată cu regret că în toți acești ani „a asistat doar la distrugerea justiției”. Judecătorul afirmă c…
  VIDEO/ „În 25 de ani, am asistat doar la distrugerea justiției”. De vorbă cu magistratul Ion Cotea despre un sfert de secol din viața sa

  LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 86. Zelensky susține că aproape toate persoanele, care se aflau pe teritoriul uzinei Azovstal, au fost evacuate

  Vineri, 20 mai, este a 86-a zi de război în Ucraina. Trupele ruse continuă să bombardeze regiunile de est ale Ucrainei. Șeful Administrației Militare Regionale din Harkov, Oleg Sinegubov, a raportat cinci răniț…
  LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 86. Zelensky susține că aproape toate persoanele, care se aflau pe teritoriul uzinei Azovstal, au fost evacuate

  Memur Maaşı Hesaplama

  - dinamobet.club - bahsegel.club - cratosbet.club -
  casinovale.club
  -
  süperbetin
  - benjabet -

  kolaybet

  -
  betgaranti
  - jojobet.pro -

  mersin eskort

  - eskort - eskort eskişehir -
  web tasarım hizmeti
  -
  istanbul avukat
  - deneme bonusu veren siteler

  Memur Maaşı Hesaplama

  - dinamobet.club - bahsegel.club - cratosbet.club -
  casinovale.club
  -
  süperbetin
  - benjabet -

  kolaybet

  -
  betgaranti
  - jojobet.pro -

  mersin eskort

  - eskort - eskort eskişehir -
  web tasarım hizmeti
  -
  istanbul avukat
  - deneme bonusu veren siteler