VIDEO/ Un primar democrat vrea să ajungă deputat și să-și lase ginerele în locul său la primărie

Grigore Repeșciuc, primarul orașului Căușeni și candidatul Partidului Democrat din Moldova (PDM) pe circumscripția uninominală nr. 35 la funcția de deputat la alegerile din februarie curent, se arată sigur că va ajunge în Parlament și îl pregătește pe ginerele său, Nicolae Poznanschi, să-i ia locul la primăria Căușeni după alegerile locale care urmează să aibă loc în 2019. Declarațiile democratului au fost făcute în timpul unei emisiuni de la postul de televiziune local Studio-L TV Căușeni.

„Încă din luna noiembrie am început să-mi pregătesc persoana care cred eu că o să câștige și noi împreună o să mergem. Eu am verificat foarte multe persoane, dar la momentul de față m-am oprit la o persoană. Este Nicolae Poznanschi care din luna noiembrie lucrează la primărie ca ajutor al primarului și vreau să vă spun că toate întrebările ce au fost legate de curățirea copacilor, cu pavajul, cu bradul și multe alte întrebări el le-a soluționat”, a declarat primarul Nicolae Repeșciuc, degrevat din funcție pentru perioada campaniei electorale.

Edilul a recunoscut că Poznanschi este ginerele său și a menționat că și acesta este membru al Partidului Democrat din Moldova și că împreună vor face „foarte și foarte multe lucruri”.

Repesciuc se află la al doilea mandat în fruntea orașului Căușeni.

La alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 posibilii săi contracandidați pe circumscripția Căușeni sunt Oleg Cuciuc (PSRM), Anatolie Zaremba (Partidul ȘOR), Veaceslav Negai.

Sursă foto/video: Studio-L Căușeni

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *