VIDEO/ Partidul Șor, înregistrat în cursa electorală. Susținătorii lui Șor scandează „Victorie!”

Partidul Șor a fost înregistrat oficial în cursa electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019. Pe fundalul strigătelor susținătorilor partidului, decizia a fost luată cu votul a șase membri ai Comisiei Electorale Centrale.

În cadrul ședinței din 3 ianuarie, membrii CEC nu au înregistrat partidul pe motiv că existau mai multe neconformități. În cadrul ședinței de astăzi, 9 ianuarie, membrul CEC, Veaceslav Agrigoroae, a declarat că aceste neconformități au fost înlăturate, așa că partidul poate fi înregistrat.

În consecință, cu votul a șase membri și o abținere, candidaţii la funcţia de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pentru circumscripția națională din partea Partidului Politic „Șor” au fost înregistrați oficial în cursa electorală.

„Vă promit că țara noastră va începe o nouă viață în cea de-a doua zi după alegeri. Ura! Pentru victorie! Toată lumea să știe că noi ne putem proteja interesele”, a declarat Ilan Șor în fața mulțimii după CEC a luat decizia de a înregistra oficial partidul.

Lista propusă de Partidul Politic „ȘOR” include 51 de candidați electorali, inclusiv, președintele partidului, Ilan Șor.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *