VIDEO/ Ilan Șor aduce acuzații la adresa ONG-urilor pentru drepturile omului

O nouă reacție din partea lui Ilan Șor. De această dată primarul de Orhei a publicat un mesaj video pentru ONG-urile din domeniul Drepturilor Omului, care anterior au condamnat discursul la ură și amenințările făcute de Șor la adresa jurnaliștilor și a unor oponenți politici.

„Vreau să spun că 98% dintre voi sunt escroci. De ce? Pentru că atunci când unii așa-numiți politicieni moldoveni m-au atacat pe mine, pe Marina Tauber și Reghina Apostolova, și nu în ultimul rând pe cetățenii simpli care sunt beneficiari ai proiectelor sociale, voi nu doar că nu ne-ați apărat, dar ați tăcut. De ce? Pentru că pentru asta nu sunteți plătiți”, a spus Ilan Șor.

Primarul de Orhei a mai precizat că atunci când va veni la guvernare, va adopta o lege potrivit căreia activitatea ONG-urilor va fi considerată ilegală: „Veți fi obligați să mergeți să lucrați în câmp, la întreprinderi, măturători. Eu vă voi asigura cu locuri de muncă”.

ONG-urile au cerut anterior Procuraturii Generale să investigheze declarațiile făcute de Ilan Șor sub aspectul incitării la ură și cheamă organele de drept.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Vasile de la sat

    Tu, șoricel, trebuia demult să stai la închisoare! FURAI ANI DE ZILE BANII PUBLICI… Prin aşa-numitele “magazine sociale” n-ai să te eludezi de răspundere penală. Ai să cânți repertoriul soției Jasmin pentru deținuții Penitenciarului nr. 13.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *