VIDEO/ Dodon a decis dacă va candida sau nu la alegerile parlamentare

Președintele Igor Dodon a anunțat în cadrul unui briefing de presă că nu va candida la alegerile parlamentare din 24 februarie. Totodată, șeful statului susține că va sprijini Partidului Socialiștilor în această campanie electorală, asta deși președintele este obligat să fie apolitic.

„Declar cu toată responsabilitatea că am decis să nu candidez la alegerile parlamentare, ci să îmi concentrez atenția mea și atenția administrației prezidențiale asupra desfășurării activităților politice interne și externe, în vederea soluționării problemelor strategice a țării. Nu voi participa în campania parlamentară și nu voi aspira la funcția de deputat. În tot acest răstimp, sprijinul meu moral și politic va fi acordat echipei și partidului care m-a înaintat la alegerile prezidențiale din 2016 și a susținut toate inițiativele prezidențiale din ultimii doi ani, mă refer la Partidul Socialiștilor din R. Moldov”, a declarat Igor Dodon.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

 1. Flaviu Baghiu

  SUBMARINUL GRAS

  Marina moldavă subscrie,
  Că-n zi de bobotează
  Submarinul gras,
  Pe care scrie
  Cu majuscule “PREȘEDINTE”
  Se scufundă neînfricat
  În apele reci, ca gheața
  Fără să-i tremure un dinte.

  Binecuvântat de popa
  În altar la catedrală
  Să plutească-n adâncuri
  Înfruntând Europa,
  Prin ape tulburi mancurte,
  Năucind cu gânduri,
  Rătăcite-n capete optuze
  Minți moldovenești scurte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *