VIDEO/Cum (NU) răspunde Igor Dodon la întrebările legate de protestele de Ziua Independenței de la Chișinău

Azi, 28 august, între vizita la Catedrală și conferința de presă de la Sputnik Moldova, care anunță Forumul economic moldo-rus, reporterii ZdG au încercat să discute cu președintele țării, Igor Dodon și să-l întrebe de ce nu a mers să discute ieri, 27 august, cu oamenii care au protestat după baricadele poliției, în timp ce Dodon, împreună cu Andrian Candu și Pavel Filip participau la ceremonia de depunere a florilor la monumentul lui Ștefan cel Mare. Dodon, însă, s-a grăbit să închidă ușa automobilului și a plecat la conferință. Mașini cu drapelul Federației Ruse îl așteptau pe președintele R. Moldova la intrarea în reședință. 

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *