VIDEO/ Chirtoacă, după închiderea secțiilor de vot: „În cazul în care nu reușim la Primărie, urmează Președinția”

Candidatul Partidului Liberal la primăria Chișinău, a declarat după închiderea secțiilor de vot că cea mai neplăcută concluzie a acestor alegeri locale generale este prezența scăzută la vot, cauzată de „criza profundă din R. Moldova”.

„Iată că această clasă politică a picat și testul alegerilor, când puterea este taxată pentru faptul că nu se comportă corect în raport cu cetățenii și oamenilor li s-a făcut lehamite de alegeri. În ceea ce privește Chișinăul, toți candidații, mă pun și eu aici, toți candidații sunt taxați pentru faptul că nu s-au prezentat la dezbateri, nu au avut o activitate constructivă și coerentă în fața cetățenilor. Iată că această aroganță, în special al candidaților puterii, a fost taxată. Indiferent de rezultate, vor fi rezultate amare”, a declarat Chirtoacă.

Fostul edil al capitalei a mai menționat că această campanie a fost desfășurată cu mai multe încălcări, care au continuat chiar și în ziua alegerilor.

„Mulțumim celor care s-au prezentat la vot. Cu demnitate, mergem mai departe. În cazul în care nu reușim la Primărie, urmează Președinția, urmează alte obiective la fel de importante, sau chiar mai importante după trei mandate la Primărie”, a conchis președintele liberalilor.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *