VIDEO/ Briefing de presă susținut de președintele Igor Dodon și vicepremierul rus Dmitri Kozak

Vicepremierul rus Dmitri Kozak se află într-o nouă vizită de lucru la Chișinău. Reprezentantul special al Președintelui Federației Ruse are programate discuții cu Igor Dodon, dar și cu Guvernul condus de Maia Sandu.

În cadrul unui briefing de presă, Kozak a felicitat R. Moldova cu rezolvarea crizei politice, menționând că Federația Rusă își dorește reluarea relațiilor cu R. Moldova.

„Îi spun mulțumesc lui Igor Nicolaevici, Blocului ACUM, dar și socialiștilor care au găsit curaj pentru crearea unei coaliții. Suntem aici pentru a relua cooperarea dintre țările noastre. Suntem interesați să avem realții bune în mai multe domenii”, a menționat vicepremierul rus.

Foto: moldova-suverana.md

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *