VIDEO/ Altercații între oamenii care scandau „Jos Plahotniuc” și polițiști în PMAN

Mai multi tineri au fost surprinși în timp ce scandau „Jos Plahotniuc”, în mijlocul mulțimii din Piața Marii Adunări Naționale. Unul dintre protestatari l-a întrebat pe un reprezentant al poliției de ce apără o persoană cu trecut corupt, cu referire la Vladimir Plahotniuc.

Din imaginile postate pe internet se vede cum oamenii s-au luat la ceartă cu polițiștii.

Mai multe persoane aduse cu autobuzele din diferite colțuri ale țării s-au adunat astăzi, 21 octombrie, în Piața Marii Adunări Naționale pentru Adunarea Națională a Partidului Democrat. Membrii Partidului Democrat au ținut discursuri și au anunțat angajamentul PDM în fața mulțumii adunate în PMAN. În același timp, sunt persoane care afirmă că au venit organizat la eveniment și că li s-a spus că „trebuie să vină”, astfel riscă să piardă locul de muncă.

„Dacă sunteți întrebați de jurnaliști”. Ce trebuie să răspundă oamenii prezenți la Adunarea Partidului Democrat presei

Pavel Filip la Adunarea PDM: „Pensia medie a depășit pentru prima dată minimul de existență”. Ce spun datele statistice

Care este angajamentul Partidului Democrat votat în Piața Marii Adunări Naționale

LIVE/ Adunarea din PMAN a luat sfârșit. Mulțimea a votat angajamentul Partidului Democrat


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *