Schimbări pe site-ul Guvernului: Maia Sandu – premier și un nou cabinet de miniștri

În aceeași zi în care noul cabinet de miniștri și-a desfășurat prima ședință în clădirea Executivului, pe site-ul Guvernului au fost făcute mai multe modificări. Informațiile au fost actualizate, Maia Sandu fiind prezentată drept prim-ministră a R. Moldova. Totodată, a fost schimbată și componența cabinetului de miniștri.

Tot astăzi, pe site-ul Guvernului a fost publicat și primul comunicat de presă în care Maia Sandu este prezentată drept prim-ministru.

Modificări au fost operate și la rubrica cabinetului de miniștri. Pe site au fost trecute numele noilor miniștri, fără a fi plasate încă fotografiile și CV-urile acestora.

Schimbările de pe site-ul Guvernului au fost operate la doar o zi după ce Partidul Democrat a declarat că se retrage în opoziție, iar miniștrii din Guvernul Filip și-au depus mandatul.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *