(VIDEO) Petrecere păzită de polițiști la vila prezidențială de la Condrița. Oaspeții lui Dodon au venit cu Porsche-uri și Mercedes-uri de lux

Porsche-uri și Mercedes-uri de lux au fost surprinse astăzi la vila prezidențială de la Condrița, despre care Ziarul de Gardă a scris că a fost reparată recent de către președintele Igor Dodon din bani privați. Surse din anturajul președintelui ne-au informat că oaspeții cu mașini luxoase au „parcat” la Condrița pentru a participa la cumetria mezinului familei Dodon. Poliția, dar și reprezentanți ai organelor de securitate îmbrăcați în civil, supraveghează zona. 

Pe porțile extrem de bine păzite ale complexului prezidențial de la Condrița au intrat, rând pe rând, peste 25 de automobile, majoritatea modele de lux precum Porsche Cayenne, Mercedes ML sau Skoda Superb.

ZdG a scris recent că vila prezidenţială de la Condriţa a fost renovată la doar câteva luni după ce Igor Dodon a ajuns în fotoliul de președinte al țării. Oficial, Direcţia Generală pentru Administrarea Clădirilor Guvernului a organizat un concurs de oferte, alocând 197 de mii de lei pentru reparaţia podelelor casei de odihnă din Condriţa. Neoficial însă la complexul prezidențial situat în Codrii Moldovei au avut loc lucrări de renovare mult mai costisitoare. Ulterior președintele Dodon a recunoscut că la vilă s-au făcut lucrări de reparație din bani privați, dar a refuzat să spună cine le-a finanțat.

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

5 comentarii

 1. Anti 3.14

  Plateste ceva pentru arenda ca face cumatria? Ca,, puiul,, de dodon nu e al statului Moldova, dar e… Saminta de…

 2. Bulgaru

  Lu Sor i se poate sa faca nunta in parlament, dar lui Dodon o mica cumetrie in resedinta de stat ce nu i se poate? Resedinta de stat este temporar casa lui. Asa ca el face cumetria ACASA, si nu in localri scumpe!

 3. iuc

  „lucrări de reparație din bani privați a unei instituții de stat” se numeste coruptie! In tarile civilizate urmeaza demisii!

 4. ion

  Pe perioada mandatului cumetrismul trebuie interzis, deoarece e imposibil a fi cumatru tuturor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *