Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   (VIDEO) Petrecere păzită de polițiști…

(VIDEO) Petrecere păzită de polițiști la vila prezidențială de la Condrița. Oaspeții lui Dodon au venit cu Porsche-uri și Mercedes-uri de lux

Porsche-uri și Mercedes-uri de lux au fost surprinse astăzi la vila prezidențială de la Condrița, despre care Ziarul de Gardă a scris că a fost reparată recent de către președintele Igor Dodon din bani privați. Surse din anturajul președintelui ne-au informat că oaspeții cu mașini luxoase au „parcat” la Condrița pentru a participa la cumetria mezinului familei Dodon. Poliția, dar și reprezentanți ai organelor de securitate îmbrăcați în civil, supraveghează zona. 

Pe porțile extrem de bine păzite ale complexului prezidențial de la Condrița au intrat, rând pe rând, peste 25 de automobile, majoritatea modele de lux precum Porsche Cayenne, Mercedes ML sau Skoda Superb.

ZdG a scris recent că vila prezidenţială de la Condriţa a fost renovată la doar câteva luni după ce Igor Dodon a ajuns în fotoliul de președinte al țării. Oficial, Direcţia Generală pentru Administrarea Clădirilor Guvernului a organizat un concurs de oferte, alocând 197 de mii de lei pentru reparaţia podelelor casei de odihnă din Condriţa. Neoficial însă la complexul prezidențial situat în Codrii Moldovei au avut loc lucrări de renovare mult mai costisitoare. Ulterior președintele Dodon a recunoscut că la vilă s-au făcut lucrări de reparație din bani privați, dar a refuzat să spună cine le-a finanțat.