Moțiunea depusă împotriva ministrului Apărării, citită cu microfonul deconectat. ACUM o prezintă într-o conferință de presă

În cadrul ședinței plenare din 29 noiembrie, în timp ce Mihai Popșoi citea textul moțiunii simple împotriva ministrului Apărării, Victor Gaiciuc, microfonul de la tribună a fost deconectat după câteva minute. Mai mult, în același timp a intervenit Vasile Bolea cu propuneri privind ordinea de zi.

Astfel, deputații ACUM au ieșit să o prezinte în cadrul unei conferințe de presă.

„Nu excludem că această majoritate PSRM-PDM nu vor dori să dezbată această moțiune”, a declarat Sergiu Litvinenco.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *