Mai mulţi miniştri vor efectua o vizită de lucru la Bucureşti

Cinci miniştri vor efectua o vizită de lucru în România, pentru a participa la reuniunea Grupului de lucru interministerial dintre R. Moldova şi România, care se va desfăşura la Bucureşti, pe 23 iulie 2019.

Din componența delegației vor face parte ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase, ministra Agriculturii, dezvoltării regionale și mediului, Georgeta Mincu, ministra Educației, Culturii și Cercetării, Liliana Nicolaescu-Onofrei şi ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Ala Nemerenco, precum și un grup de experți din cadrul ministerelor menționate, dar şi a Cancelariei de stat.

Reuniunea în cauză are loc în contextul realizării înțelegerilor convenite în cadrul vizitei în România, din 2 iulie 2019, a prim-ministrei R. Moldova, Maia Sandu.

În cadrul reuniunii Grupului de lucru interministerial vor fi discutate modalităţile de intensificare şi aprofundare a dialogului moldo-român în vederea promovării proiectelor prioritare de pe agenda relaţiilor dintre R. Moldova și România.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *