Întreaga fracțiune a PSRM, în frunte cu Zinaida Greceanîi, a plecat la Moscova

La doar câteva zile distanță după ce președintele Igor Dodon a mers la Moscova, cei 35 de deputați socialiști, în frunte cu președintele fracțiunii, Zinaida Greceanîi, efectuează și ei o vizită de o zi în capitala Federației Ruse.

Potrivit unui comunicat al PSRM, care a fost făcut public abia astăzi, 16 aprilie, fracțiunea PSRM a plecat la Moscova la invitația conducerii Dumei de Stat a Federației Ruse.

În cadrul vizitei, deputații socialiștii ar urma să aibă întrevederi bilaterale cu conducerea Dumei de Stat a Federației Ruse, precum și cu deputații celor mai mari partide din Duma de Stat din Rusia.

Amintim că, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a semnat un acord de cooperare cu partidul politic de guvernare al Federației Ruse „Edinaia Rossia”, precum și cu partidul politic din Duma de Stat „Spravedlivaia Rossia”, se mai menționează în comunicatul PSRM.

La începutul lunii aprilie, Igor Dodon a mers la Moscova, unde a avut o întrevedere cu Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii, Kirill. Ulterior, la câteva zile distanță, președintele a mers din nou la Moscova, fără a anunța însă despre scopul vizitei. Întrebat ulterior ce a făcut în capitala Federației Ruse, șeful statului a menționat că nu a avut întrevederi cu funcționari sau cu conducerea Federației Ruse, care ar putea fi menționate presei.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. Lider Moldovan

    Întreaga fracțiune a PSRM, în frunte cu Zinaida Greceanâi, a plecat la Moscova??? Foarte bine!!! Să rămâie acolo pentru TOTDEAUNA și să nu uite să și-l ee și pe bufonul MANCURT Dodon. Cum se spunea pe timpuri în SATELE noastre: “DRUM BUN ȘI COLB ÎN CUR!”

  2. ivancelgroaznic

    “efectuează și ei o vizită de o zi în capitala Federației Ruse.” Tot cu avion de Gazprom? Tot Gazprom ? Da de ce numa o zi , najung bani de hotel, sau nus bineveniti akolo? Sa ia cite o tarla pe la Novosibirsk, sa se mute cu famili cu tot sa munceasca pentru propasirea tsarului, sa felieze taigaua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *