Igor Dodon a plecat din nou la Moscova pentru a se vedea cu Dmitrii Kozak

Şeful statului, Igor Dodon, se va afla astăzi, 17 iulie, într-o vizită de lucru la Moscova, unde are programate o serie de întrevederi cu oficiali ruși, dar şi cu vicepremierul Dmitri Kozak, reprezentant special al Kremlinului pentru relația cu R. Moldova.

Igor Dodon susţine că la aceste întrevederi va discuta aspecte legate de extinderea comerțului și a cooperării economice, chestiuni din sfera socială și umanitară, dar şi problemele migranților.

De asemenea, discuțiile vor viza şi problematica transnistreană, livrările de gaze rusești și reluarea, după o pauză de trei ani, a Comisiei interguvernamentale moldo-ruse pentru colaborare comercial-economică.

De la investire în funcţia de preşedinte al R. Moldova, Igor Dodon, a efectuat mai multe vizite în Federaţia Rusă decât în ţările Uniunii Europene.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *