(GALERIE FOTO) Protestul opoziției în 10 imagini

O nouă manifestație de protest față de schimbarea sistemului electoral a avut loc astăzi, 1 octombrie, la Chișinău. La îndemnul formațiunilor de opoziție Partidul „Acțiune și Solidaritate” (PAS) și Platforma „Demnitate și Adevăr”, oamenii s-au adunat fața cinematografului „Gaudeamus” de unde au pornit în marș spre Compania de Stat „Teleradio Moldova”, scandând lozinci precum „Nu mai stați acasă, dacă vă pasă!”, „La protest cu noi!”, „Unire, cetățeni!”, „Ei dau afară tinerii din țară!”, „Jos mafia!”, „Nu mințiți poporul cu televizorul!”, „Jos cenzura!”.

De asemenea, protestatarii au cerut demisia Ecaterinei Stratan, directoarea postului „Moldova 1”, dar și a președintelui Consiliului Coordonator al Audiovizualului, Dragoș Vicol.

La sfârșitul protestului organizatorii au anunțat că așteaptă răspunsul reprezentanților „Moldova 1” la cererea lor de a primi spațiu de emisie la postul public, după care vor reveni și ei cu o poziție.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *