FOTO/ 10 imagini de la protestul față de invalidarea alegerilor: „Votul nostru nu-i moftul vostru”

Nemulțumiți de decizia Judecătoriei Chișinău de a nu valida mandatul de primar al lui Andrei Năstase, locuitorii capitalei au ieșit miercuri, 20 iunie, să protesteze cerând validarea rezultatului alegerilor locale noi din 3 iunie. Participanții la acțiune au scandat „Năstase e primarul!”, „Să vă fie frică, poporul se ridică”, „Jos, Mafia!”, „Nu stați acasă, dacă vă pasă!”, „PD-PSRM – ciuma roșie!”.

Vedeți mai jos o galerie foto de la protestul care a început în fața primăriei Chișinău, a continuat în fața sediului Partidului Democrat și s-a încheiat în Piața Marii Adunări Naționale:

Citiți și:

LIVE text & VIDEO/ Protestul s-a încheiat. Susținătorii lui Năstase vor reveni mâine la Primărie

doc/ Cum motivează Judecătoria Chișinău hotărârea de invalidare a alegerilor

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *