Drochia: rezultatele preliminare ale alegerilor locale. Actualul primar, favorit pentru un nou mandat

UPDATE: Nina Cereteu, Partidul Nostru – 62,15%; Veaceslav Lupacescu (PSRM) – 13,13%.

Știrea inițială: După procesarea primelor date, Nina Cereteu, actualul edil al orașului Drochia, este lider printre candidați, cu 61,78%. Cereteu este reprezentanta Partidului Politic „Partidul Nostru”.

Cereteu este urmată de Veaceslav Lupacescu, candidat al Partidului Socialiștilor (PSRM), care a acumulat 17,91% până la această oră.

Rezultate preliminare pentru Consiliul Raional Drochia:
PSRM – 31,97%;
ACUM DA și PAS – 18,67%
PP „ȘOR” – 5,69%
PDM – 9,84%
PCRM – 8,25%
Partidul Nostru – 5,69%

Astăzi, 20 octombrie, în Republica Moldova au loc alegeri locale generale, în cadrul cărora urmau a fi aleși 898 de primari și 11 580 de consilieri locali, dintre care 1 108 de raionali/municipali și 10 472 sătești (comunali), orășenești.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *