Dodon îl felicită pe Zelenski: „Sper că în cel mai scurt timp vom avea posibilitatea de a ne vedea”

Deși Comisia Electorală Centrală a Ucrainei nu a prelucrat încă toate procesele verbale, președintele Igor Dodon i-a transmis un mesaj de felicitarea lui Volodimir Zelenski cu prilejul victoriei obținute în turul doi al alegerilor prezidențiale.

„Sunt convins că activitatea sa în cea mai înaltă funcție din stat va contribui la prosperarea în continuare a Ucrainei în beneficiul poporului său. Îmi exprim speranța că relațiile seculare de bună vecinătate dintre popoarele și țările noastre, bazate pe cooperare constructivă și înțelegere reciprocă, vor continua să se dezvolte și să se consolideze cu succes. În context, sper că în cel mai scurt timp vom avea posibilitatea de a ne vedea și discuta agenda relațiilor bilaterale”, se menționează în mesajul președintelui Dodon.

După prelucrarea a 96% din procesele verbale, datele arată că Volodimir Zelenski l-a învins detașat pe contracandidatul său, Petro Poroșenko. Pentru candidatura lui Zelenski la funcția de președinte al Ucrainei și-au dat votul 73,14% dintre alegători, iar pentru Poroșenko – 24,53%.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Reporter

    Foarte EMOȚIONANT! BUFONUL DODON îl felecită pe COMEDIANTUL ZELENSKI. Solidaritate de breaslă și adevărați vecini. Poroșenko categoric refuza să se întâlnească cu spionul rusesc Dodon. Vom vedea, dacă Zelenski va vrea să prietenească cu un MONSTRU MANCURT ȘI SPION RUSESC. MIROTVOREȚ abea așteaptă să-l înscrie în listă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *