Cum răspunde Candu, întrebat de ce și-a luat copilul de la liceul „Orizont”

Președintele Parlamentului Andrian Candu a fost întrebat din nou de jurnaliști care este motivul pentru care și-a luat copilul de la liceul „Orizont”, acolo unde acesta și-a făcut studiile până în anul de studii 2017-2018.

La fel ca și în cazurile precedente, președintele a refuzat să explice ce motiv a stat la baza acestei decizii.

„Sunt chestiuni pur de familie și personale. La un moment dat o să spun mai multe și s-ar putea să fiți foarte mirați de răspunsul meu nu încercați să aflați mai multe decât ceea ce poate fi spus astăzi”, a spus Andrian Candu.

Președintele Parlamentului a refuzat să răspundă și la întrebarea unde își face acum studiile fiul său.

La liceul „Orizont” își fac studiile sau au învățat mai mulți copii ai funcționarilor și politicienilor din R. Moldova.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *