Băsescu despre PSRM: Este un lucru rău că s-a creat un partid anti-UE

Ex-președintele României, Traian Băsescu a vorbit în cadrul emisiunii “În Profunzime” de la postul de televiziune ProTv despre PSRM și despre cum afectează acest partid percepția cetățenilor asupra relațiilor R. Moldova cu Uniunea Europeană. 

“Dvs. aveți aici un partid  puternic – PSRM, un partid care a dat și președinte și care împinge țara înapoi către Federația Rusă. Acesta e un mare dezavantaj, pentru că odată cu Acordul de Asociere să știți că economia R. Moldova atât cât este ea, chiar dacă-i preponderent agricolă, va intra în competiție cu economia UE, care e extrem de performantă și asta s-ar putea să creeze probleme și în zona agricolă. Rămâne de văzut…  Cred că este un lucru rău că s-a creat un partid anti-UE, pentru că va capta o mare parte din electorat”, a spus Băsescu.

Ulterior, PSRM a solicitat declararea ex-președintelui României, Traian Băsescu, “care intervine în treburile interne ale unei țări suverane”, persona non- grata pe teritoriul R. Moldova.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *