Activistul Andrei Donică a fost reținut de poliție după ce l-a stropit cu lapte pe ministrul finanțelor Octavian Armașu

Activistul civic Andrei Donică a fost reținut de către angajații Inspectoratului de Poliție Buiucani după ce l-a stropit pe ministrul finanțelor, Octavian Armașu, cu o găleată cu lapte chiar lângă guvern. Potrivit oamenilor legii, pe numele lui Donică a fost inițiat un dosar penal pentru huliganism, iar dacă va fi găsit vinovat riscă amendă sau chiar până la 3 ani de închisoare.

Fapta pentru care a fost reținut Andrei Donică a avut loc acum câteva ore în centrul capitalei. Acesta a aruncat cu o găleată cu lapte peste ministrul finanțelor, Octavian Armașu, reproșându-i acestuia faptul că guvernarea a pus pe umerii cetățenilor datoria de 13,5 miliarde de lei apărută în rezultatul fraudelor bancare.

Totodată rulotele oamenilor care protestau pe str. Pușkin, în preajma cărora a avut loc incidentul, au fost evacuate de către polițiști.

 

sursa video: Curaj.TV


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

3 comentarii

 1. Dracon

  La duba ii este locul acestui drogat, el are nevoie de asistenta medicilor si trebuie sa se tina departe de societate.

 2. Stefan Moldovan

  Sunt de acord. Insa cel mai mult ma ingrijoreaza ca in societate s-a format instantaneu un curent de opinie care sprijina asemenea comportament antisocial.

 3. ivan cel groaznic

  Lo dat inapoi la tita vacii, sa vada cum e la popor.
  Nu este un akt civilizat, dar aiste nu pricep altceva.
  De aia platim miliardu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *