Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   VIDEO/ Proprietarul unui local din…

VIDEO Proprietarul unui local din capitală riscă amendă de 75 de mii de lei, după ce a deschis ușile pentru câțiva clienți

În plină pandemie, un centru de agrement din capitală a decis să-și deschidă ușile pentru unii dintre clienți. Astfel, în condițiile în care potrivit autoritățile, localuri vor putea să-și reia activitatea începând abia din 15 iunie, agentul economic vizat riscă să plătească o amendă de 75 de mii de lei.

Potrivit autorităților, în cadrul măsurilor întreprinse de către polițiști în interiorul Centrului de agrement au fost depistate mai multe persoane care, potrivit agenților de investigații, erau clienți fideli ai localului și care anunțau din timp proprietarul despre ulterioarele vizete.

Agentul economic își desfășura activitatea contrar Hotărîrilor Comisiei naționale extraordinare de sănătate publică, care prevede că activitatea centrelor comerciale este sistată până la data de 15 iunie”, se arată în nota emisă de Poliție.

Pe cazul dat a fost inițiată o procedură contravențională, iar agentul economic riscă să fie sancționat cu amendă de până la 75 000 lei.

Potrivit autorităților de la Chișinău, în contextul pandemiei de Covid-19, centrele de agrement din R. Moldova urmează să-și reia activitatea începând cu 15 iunie.