Principală  —  IMPORTANTE   —   Un deputat, trei directori ai…

Un deputat, trei directori ai unor instituții, directorul adjunct al unui spital și cinci primari, vizați în controalele ANI

Un deputat, trei directori ai unor instituții, directorul adjunct al unui spital și cinci primari sunt vizați în controalele Autorității Naționale de Integritate.

O încălcare a fost stabilită pe numele unui deputat din Parlamentul R. Moldova în cadrul procedurii de control al averii. 

Numele deputatului și alte detalii vor fi făcute publice într-un comunicat de presă, susțin reprezentanții ANI.

Potrivit ANI, două conflicte de interese au fost constatate pe numele directorului unei întreprinderi municipale din Leova și a unui primar din raionul Soroca.

Au devenit subiecții în cadrul a două proceduri de control al averii directorul adjunct al unui spital raional din nordul țării și un contabil șef din cadrul unei primării din raionul Cahul.

Totodată, în alte șapte proceduri de control demarate, inspectorii de integritate vor decide dacă directorul unei întreprinderi subordonate Agenției Moldsilva, trei primari din raioanele Ialoveni, Strășeni și Nisporeni și doi consilieri din raionul Căușeni au admis conflicte de interese.