Sedii noi pentru cinci judecătorii în 2019. Cât va costa construcția acestora

În anul 2019 vor fi construite sedii noi pentru cinci judecătorii: Cahul, Orhei, Căușeni, Hâncești și Edineț. În acest sens, din bugetul de stat pentru anul viitor vor fi alocate 60 de milioane de lei.

Câte 10 milioane de lei urmează să fie locați pentru construcția sediilor judecătoriilor Cahul, Căușeni și Edineț. Sediile judecătoriilor Orhei și Hâncești vor costa bugetul de stat câte 15 milioane de lei fiecare. Banii vor fi alocați din resurse generale și venituri colectate.

Alte circa 2,5 milioane de lei vor fi alocate pentru reconstrucția clădirii Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani, de pe strada bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt, nr. 200, mun. Chişinău.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *