DOC/ Procurorul general cere acordul pentru urmarirea penală a 5 judecători

Marți, 4 decembrie, Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) se va întruni într-o nouă ședință.  Conform agendei, în cadrul ședinței vor fi examinate 21 de subiecte de pe ordinea de zi.

În ședința CSM, Eduard Harunjen, procurorul general al R. Moldova va solicita acordul pentru pornirea urmăririi penale pe numele a cinci judecători. Numele acestora nu au fost făcute publice.

Tot în această ședință va fi examinat Actul de control al Inspecției judiciare, referitor la verificarea activității organizatorice a Judecătoriei Edineț la înfăptuirea justiției.Totodată, vor fi analizate cererile a patru judecători care solicită promovarea în instanțele superioare.

Ședința CSM va avea loc marți, 4 decembrie, cu începere de la ora 09.00.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *