Principală  —  IMPORTANTE   —   Numele celor trei candidați admiși…

Numele celor trei candidați admiși la proba interviului pentru funcția de director al Administrației Naționale a Penitenciarelor

Ministerul Justiției (MJ) a publicat luni, 11 octombrie, lista celor trei candidați admiși la proba interviului pentru funcția de director al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP).

Astfel, potrivit Ministerului Justiției, Anatolie Falca, Vasile Dobînda și Alexandru Roibu au fost admiși la proba interviului. La proba scrisă – Anatolia Falca a acumulat cel mai mare punctaj 9,14, Vasile Dobînda – 6,4 și Alexandru Roibu – 6,3.

Sursa foto: Ministerul Justiției

La 7 septembrie curent, MJ a anunțat concurs pentru ocuparea funcției publice cu statut special de director al ANP, după ce directorul ANP, Dorin Lișman, și-a depus cererea de demisie.

Potrivit Ministerului Justiției, concursul constă în desfășurarea a două probe, care vor avea loc la sediul MJ: probă scrisă și interviul, care include și prezentarea conceptului de dezvoltare strategică al instituției.

Anterior, în 2019, Anatolia Falca și-a depus dosarul pentru a participa în concursul pentru funcția de director al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP).