Noi detalii în cazul fostului șef din cadrul MAI, suspectat că i-ar fi propus bani unui minor pentru servicii sexuale

Judecătoria Chișinău a eliberat, joi, 14 februarie, pe numele locotent-colonelului Mihail Bejan, fostul șef adjunct al Inspectoratului General de Carabinieri al Ministerului Afacerilor Interne, un mandat de arestare pe un termen de 30 de zile, transmite Anticorupție.md. Bejan este suspectat că ar fi impus un minor să-i presteze servicii sexuale în schimbul unei sume de 50 de euro.

Potrivit portalului Anticorupție.md suspectul nu a făcut declarații, iar avocații săi spun că el pledează nevinovat. Unul din apărători a precizat că nu este adervărat că clientul și presupusa victimă au fost reținuți în flagrant.

În seara zilei de 1 februarie, în jurul orei 19:00, Mihail Bejan i-ar fi dat întâlnire minorului într-o pădure din Chișinău, unde i-ar fi cerut acestuia să-i presteze servicii sexuale în schimbul a 50 de euro. Mama minorului a alertat poliția și bănuitul a fost prins în flagrant cu victima, fiind reținut. La scurt timp, însă, acesta ar fi fost eliberat, scrie Jurnal.md.

Inspectoratul General de Carabinieri al Ministerului Afacerilor Interne a anunțat pe 11 februarie, că „în conformitate cu prevederile art.35 p.3 lit.k) (la comiterea delictelor ce descreditează titlul de militar) din Legea nr.162-XVI din 22 iulie 2005 cu privire la statutul militarilor, Mihail Bejan a fost eliberat din serviciul militar prin contract prin ordinul MAI”.

Foto, video: Anticorupție.md

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *