Principală  —  IMPORTANTE   —   LIVE/ Ședință importantă la CSP.…

LIVE Ședință importantă la CSP. Membrii CSP decid dacă vor constitui comisia de evaluare a activității procurorului general suspendat

Membrii Consiliului Superior al Procurorilor (CSP) se întrunește joi, 11 noiembrie, în ședință. Pe ordinea de zi sunt programate 19 subiecte.

Constantin Șușu a propus ca subiectul privind constituirea comisiei de evaluare a activității procurorului general suspendat Alexandr Stoianoglo să fie exclus de pe ordinea de zi.

Propun ca subiectul privind constituirea comisiei de evaluare să fie exclus Pentru că nu avem membri legitimați și ne asumăm ca la următoarea ședinței sa constituim comisia”, a declarat Constantin Șușu, raportorul subiectului.

În context, președinta CSP a menționat că subiectul va fi examinat.

Propun să examinăm și vedem pe parcurs”, a declarat Angela Motuzoc, președinta CSP.

Tot în ședință, membrii CSP urmează să aprobe regulamentului privind procedura de evaluarea a performanțelor procurorului general suspendat.

Tot pe agendă figurează și o sesizare depusă de către Igor Hlopețchi, avocatul lui Ruslan Popov, „împotriva unor acțiuni întreprinse de către procurorul general interimar Dumitru Robu”.

CSP va examina ordinele procurorului general interimar cu privire la asigurarea interimatul unor funcții.