Încă 30 de zile de arest pentru bărbatul suspectat de omorul fiului lui Anatol Țăranu

Încă 30 de zile de arest pentru bărbatul în vârstă de 32 de ani, suspectat că l-ar fi împușcat pe fiul analistul Anatol Țăranu. O decizie în acest sens a fost luată în cadrul ședinței preliminare de judecată, care a avut loc astăzi, 22 august.

Următoare ședință în acest dosar a fost planificată pentru 7 septembrie. Avocatul suspectului a menționat anterior că bărbatul își recunoaște vina.

Incidentul a avut loc în noaptea zilei de 30 iunie într-un bloc de locuit din sectorul Buiucani. Potrivit poliției la fața locului a fost depistat pistolul deținut legal de către suspect, din care a fost împușcată victima. Din informațiile preliminare se cunoaște că între cei doi s-ar fi iscat un conflict, ambii fiind în stare de ebrietate.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă închisoare de la 10 la 15 ani pentru „omor intenționat”.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *