Principală  —  IMPORTANTE   —   FOTO/ CNA și SIS efectuează…

FOTO CNA și SIS efectuează percheziții pe Aeroportul Internațional Chișinău într-un dosar de corupție. CNA: „Sunt implicați angajați ai Poliției de Frontieră”

Colaj ZdG

Ofițerii de urmărire penală din cadrul Centrului Național Anticorupție (CNA) și ofițerii Serviciului de Informații și Securitate (SIS) efectuează miercuri, 29 septembrie, percheziții pe Aeroportul Internațional Chișinău într-un dosar de corupție.

Potrivit reprezentanților CNA, în investigații sunt vizați angajați ai Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.

„Este un dosar complex, pornit pe 23 iunie curent, în baza unor informații operative, care au condus la identificarea mai multor episoade de pretindere de mita de la pasagerii curselor avia, pe sensul ieșirii din R. Moldova. Mai exact, investigațiile vizează implicarea unor angajați ai Inspectoratului General al Poliției de Frontieră în estorcarea de mijloace financiare pentru facilitarea traversării frontierei cu încălcarea regulilor anti Covid”, a declarat purtătoarea de cuvânt a CNA, Angela Starinschi.