FOTO/ Cum arată cererea de demisie a procurorului general Eduard Harunjen

Procurorul general al Republicii Moldova, Eduard Harunjen, și-a anunțat astăzi, 11 iulie 2019, demisia din funcție.

Decretul privind eliberarea din funcție a procurorului general a fost semnat de președintele Igor Dodon.

„În contextul agravării stării de sănătate, ce are drept consecință imposibilitatea exercitării plenipotențiare a atribuțiilor funcționale, solicit să acceptați cererea mea de demisie și să dispuneți eliberarea mea din funcția de Procuror General al Republicii Moldova înainte de expirarea mandatului”, a scris Eduard Harunjen în cererea sa către președintele țării.

Eduard Harunjen se afla în fruntea Procuraturii Generale din 2016, atunci când a fost numit pentru un mandat de 7 ani.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *