Principală  —  IMPORTANTE   —   Covid-19 a ajuns la Procuratura…

Covid-19 a ajuns la Procuratura Ialoveni: Doi acuzatori de stat, depistați pozitiv. Colegii cu care au întrat în contact – plasați în autoizolare

Doi procurori din cadrul Procuraturii raionului Ialoveni au fost diagnosticați cu noul coronavirus. Angajații instituției cu care cei doi acuzatori au intrat în contact au fost plasați în regim de autoizolare.

Informația privind infectarea celor doi procurori a fost confirmată pentru Ziarul de Gardă marți, 26 mai, de către Maria Vieru, purtătoarea de cuvânt a Procuraturii Generale.

Potrivit sursei citate, cei doi procurori au dezvoltat o formă ușoară de Covid-19, urmând tratament la domiciliu.

Contactat de către ZdG, șeful Procuraturii Ialoveni ne-a comunicat că mai mulți angajați din cadrul instituției, care ar fi putut să între în contact cu cei doi procurori infectați cu Covid-19, li s-a solicitat autoizolarea la domiciliu pentru 14 zile.

La toți cei care ar fi putut să intre în contact cu cei doi procurori le-am cerut autoizolarea la domiciliu. Ei amândoi lucrează în același birou. Procuratura lucrează încă în regim special, încă nu avem judecăți, însă chiar și asa, cei cu care au intrat în contact sunt în izolare acasă”, ne-a comunicat Valeriu Chitoraga.