(VIDEO) Andrei Năstase a dat în judecată CEC-ul și pe Marian Lupu

Candidatul pentru funcţia de preşedinte din partea Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, şi şeful grupului de iniţiativă al formaţiunii, Alexandru Slusari, au acţionat Comisia Electorală Centrală (CEC) în instanţă, intervenient accesoriu fiind candidatul din partea Partidului Democrat (PD), Marian Lupu. În cadrul ședinței de judecată, avocatul lui Andrei Năstase a înaintat recuzare magistratei Veronica Negru de la Curtea de Apel Chișinău (CAC).

Sursa Video: www.ZdG.md

Pe 19 septembrie, magistrata Veronica Negru  a început examinarea plângerii înaintate de Andrei Năstase și Alexandru Slusari, în care au cerut anularea hotărârii CEC de înregistrare a preşedintelui PD, Marian Lupu, în cursa prezidenţială, fiind invocate mai multe abateri. Chiar la deschiderea ședinței, avocatul lui Andrei Năstase a înaintat recuzare magistratei Veronica Negru, fără a vorbi pentru presă despre motivele recuzării.

Demersul urmează să fie examinat tot astăzi de un alt magistrat din cadrul Curții de Apel Chișinău.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

4 comentarii

  • Alissa A.

   Si ma uitam eu ca ceva nu e in regula ca lumea deja stie cine este individu asta si de ce este in stare pentru a-si atinge scopurile, daca el a mers spre asta ca sa o foloseasca pe propria lui mama in shemele lui murdare pai de falsificarea semnaturilor nici nu mai zic.

  • Jora

   Și iaca așa! Aiștia falsifică semnăturile dar de colo dau vine pe alt cineva pe cînd ei ar trebui să fie acele persoane care ar trebui să fie sancționați! Niște clovni politici! M-am săturat de circul lor!

 1. Ceban Victoria

  Da pe Nastase cine o sa-l dea in judecata pentru ca lua de la oameni buletinele si semna in locul lor? Ori asta nu inseamna fraudare?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *