Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   Rușii a lansat două lovituri…

Rușii a lansat două lovituri cu rachete pe un teren de antrenamente din regiunea Rivne – Șeful Administrației Regionale – VIDEO

Luni, 21 martie, Federația Rusă a lansat două atacuri cu rachete pe un teren de antrenament din regiunea Rivne. Desprea asta a anunțat luni dimineață, 21 martie, șeful Administrației Regionale Rivne, Vitaliy Koval.

„Este a 26-a zi de război. Astăzi, o alarmă de raid aerian a sunat de trei ori în regiunea Rivne. Două lovituri cu rachete au fost efectuate pe unul dintre terenurile de antrenament pentru arme combinate”, a declarat oficialul.

Șeful Administrației Regionale susține că la fața locului lucrează o comisie specială, iar detalii despre pagubele înregistrate vor fi anunțate ulterior.

Potrivit presei ucrainene, rachetele au fost lansate pe timp de noapte, în jurul orei 2:30. 

La 13 martie curent, 8 rachete rusești au lovit locația Centrului Internațional pentru Menținerea Păcii și Securității de pe terenul de antrenament Yavoriv din regiunea Lviv.

Atunci, în urma atacului, 35 de persoane au fost ucise și peste 130 au fost rănite.

Potrivit informațiilor preliminare, atacul aerian a fost efectuat din largul Mării Negre și Azov. Autoritățile ucrainene au anunțat că, în total, forțele aeriene ale Rusiei au tras aproximativ 30 de rachete.