Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   Noi explozii în vestul Ucrainei,…

Noi explozii în vestul Ucrainei, în regiunea Lviv și în apropierea orașului Ivano-Frankivsk

imagine-simbol

Noi explozii s-au auzit în dimineața zilei de duminică, 13 martie, în apropierea orașului Ivano-Frankivsk din vestul Ucrainei. Primarul orașului, Ruslan Marținkiv, anunță că, din informațiile preliminare, reiese că exploziile au fost provocate de un atac la aeroport, obiectiv care a fost bombardat de ruși și anterior.

În același timp, Administrația militară regională din Lviv anunță un atac cu rachete a avut loc asupra Centrului Internațional pentru Menținerea Păcii și Securității din apropierea Lvivului.

„Vă reamintesc că scopul inamicului este să semene panică și frică. Dușmanul poate și va lovi Ucraina în spate. Trebuie să fiți cât mai atenți și precauți când auziți un mesajele de alarmă din surse oficiale și să urmați instrucțiunile pe care vi le dăm. Pe cei din zonele apropiate de aeroport îi rog să plece în altă parte dacă e posibil”, a scris primarul orașului Ivano-Frankivsk pe facebook.

Iar Administrația militară regională din Lviv anunță pe canalul oficial de Telegram„ocupanții au lansat un atac aerian asupra Centrului Internațional pentru Menținerea Păcii și Securității. Potrivit datelor preliminare, au tras 8 rachete. Se stabilesc informațiile despre victime. Toate detaliile vor fi anunțate ulterior”.