Manifestații contra Brexit. Protestatarii cer organizarea unui alt referendum

În aceste momente, zeci de mii de oameni protestează în centrul Londrei, cerând un alt referendum privind Brexit, transimte CNN.

Potrivit aceleiași surse, protestatarii vin din diferite regiuni ale Marii Britanii. În prezent, centrul Londrei este complet blocat de protestatari care merg spre Piața Parlamentului pentru un miting care se va încheia în jurul orei 17:00, ora locala, informează CNN.

În iunie 2016, în Marea Britanie a avut loc un referendum cu privire la ieșirea din Uniunea Europeană.

Sursă foto: bbc.com


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *