Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   „Lasă-i să apară. Aici, conduceam…

„Lasă-i să apară. Aici, conduceam noi! Este mult pământ gol, dar nu este suficient pământ pentru ei”! O femeie ucraineană, în vârstă de 97 de ani, s-a înarmat și spune că este pregătită să-și apere țara de soldații ruși – VIDEO

O locuitoare a unuia dintre satele ucrainene s-a înarmat cu un topor și spune că este gata să facă față invaziei ruse. Femeia a fost filmată în timp ce spune că s-a înarmat și este gata de luptă, iar imaginile video au fost intens distribuite în spațiul public.

Videoclipul a apărut în spațiul public acum câteva zile, iar internauții l-au distribuit intens.

În videoclip, o femeie balansează amenințător un topor și anunță că este pregătită pentru rezistență.

„Voi omorî naibii pe toți invadatorii. Lasă-i să-și bage capetele aici. Lasă-i să pună lucrurile în ordine acasă la ei. S-au „c****” pe pământul lor până la urechi. Aici, conduceam. noi. Este mult pământ gol, dar nu este suficient pământ pentru ei. Au venit să omoare oameni, pentru că nu este suficient pământ pentru ei”, a spus femeia.

După cum a raportat UNIAN, Lydia, în vârstă de 97 de ani, din Volyn s-a întors cu asprime către Vladimir Putin. Scrisoarea ei de apel către șeful statului agresor s-a răspândit instantaneu pe net.